Huissen | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Aanhouding na beroving taxichauffeur

overval / beroving

Huissen - Dinsdagmorgen rond 06.25 uur hield de politie een 18-jarige inwoner van Huissen aan op verdenking van het plegen van diefstal met geweld. Kort daarvoor had de man een taxichauffeur beroofd van zijn portemonnee en rende er vandoor. De chauffeur zette de achtervolging in en kreeg daarbij hulp van collega-taxichauffeurs.

Toen deverdachte na een taxirit moest betalen, ging hij er op de VanVoorstraat met de portemonnee van de taxichauffeur vandoor. Na een korteachtervolging kreeg de chauffeur de 18-jarige te pakken, maar kreeg daarbij weleen klap. De taxichauffeur wist meerdere collega's te waarschuwen die hem tehulp schoten. Daarna kon de verdachte aan agenten worden overgedragen.

De verdachte zit ingesloten op het politiebureau. Hij heeft verklaardzondergeld in de taxi te zijn gestapt.Van de taxichauffeur is aangifte opgenomen. Hetpolitieonderzoek loopt nog.

2013045085

Soortgelijke berichten

Aanhouding op verdenking van beroving pizzakoerier
Gouda

Taxichauffeur gewond bij poging beroving
Arnhem

Poging tot beroving verijdeld
Vlissingen

Beroving taxichauffeur in Den Helder
Den Helder

Politie zoekt getuigen beroving taxichauffeur
Wageningen

Beroving
Ijmuiden

Beroving
Utrecht

Beroving
Heerhugowaard

Beroving
Heerhugowaard

Beroving
Zwanenburg

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio