Huissen | straatinfo

verkeersdelict politie meldingen

Auto na 16 jaar aangetroffen

zaterdag 31 januari 2015 verkeersdelict

Huissen - Aan het Loo-veer in Huissen, heeft de politie zaterdag uit de Rijn een personenauto gedregd en geborgen. De auto is van de sinds 1998 vermiste, toen 30 jarige Jos Mahler. Hij verdween dat jaar in oktober samen met 3 Poolse vrienden. Sinds die tijd is niets meer van hem, een vriendin en 2 vrienden vernomen.

Viertal vermist

In verband met eenvermissing zijn politiemensen van de Landelijke Eenheidvrijdag met een duiker het water ingegaan bij het Loo-veer. Daar werd echter eenandere auto aangetroffen. De kentekenplaat die daarop zat, bleek te horen bij deauto van de eerder vermiste Jos Mahler. Hierop is door familierechercheurscontact gezocht met familieleden en zijn verdere voorbereidingen getroffen.Vandaag volgde het dreggen en ophalen van de aangetroffen personenauto. Het 1eonderzoek toont aan dat zich in de auto vermoedelijk menselijke resten bevinden.

De komende week wordt zorgvuldig forensisch onderzoek gedaan. Vermoedelijkzal daardoor de eerstvolgende dagen geen nieuwe berichtgeving volgen.

Na eerdere zoekingen nu ander resultaat

Nadat het viertal in oktober 1998 vermist werd, startte de politie eenlangdurig en groot onderzoek. Daarbij werd toendertijd ook rekening gehouden methet te water raken van de auto. Met sonorboten is in die tijd de Rijn tussenPannerden en Arnhem afgezocht, zonder resultaat. Ook op momenten daarna isgezocht op locaties waarvan het vermoeden bestond dat de auto in het water konliggen. Vandaag met meer resultaat. Soms kunnen waterstroming, verandering vande walkant of nieuwe technische ontwikkeling leiden tot een ander resultaat.

Soortgelijke berichten

Verdovende middelen in auto
Utrecht dinsdag 04 juni 2013

Auto Ewoud Siegers aangetroffen
Gouda maandag 08 december 2014

Auto-inbreker aangehouden
Zwanenburg zondag 08 november 2015

Auto weer terecht na inbraak
Ermelo dinsdag 10 februari 2015

Drietal aangehouden voor auto-inbraak
Arnhem dinsdag 18 juni 2013

Verdachte auto-inbraak aangehouden in Tilburg
Tilburg zaterdag 23 maart 2013

Man in auto doodgeschoten
Best vrijdag 01 september 2017

Aangehouden met gestolen auto
Haaksbergen dinsdag 16 februari 2010

Beroving en diefstal auto
Zevenbergen zondag 17 februari 2013

Nijmegenaar opgepakt na auto-inbraak
Wijchen maandag 29 mei 2017

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio